Real wedding: Ellen & Lieven - Bruiloften
Real wedding: Ellen & Lieven - Bruiloften - by Feriatus
Lees meer

Het prachtige jonge koppel Ellen en Lieven, én babyzoontje Gabriel,  kozen ervoor om het ja-woord te geven onder de Franse zon. Bovendien werd in dit  feestelijke weekend ook hun zoontje Gabriel gedoopt op locatie.  Vrienden en familie kregen van Feriatus een prachtig gepersonaliseerde uitnodiging voor een driedaags feestweekend in Puimisson, een gezellig Frans dorp in de Languedoc, middenin de wijnvelden. Alle info werd voorzien, zodat de gasten op vrijdagochtend gepakt en gezakt kunnen vliegen naar het vliegveld van Montpellier, waar een shuttlebus hen verder brengt naar het romantische Franse dorpje. Na een lange tocht worden de gasten verrast met een fijne goodiebag:  gepersonaliseerd flesje water, verse croissant en een medicijn tegen hoofdpijn  (drie dagen wijn à volonté, need we say more?) inclusief.

 

Elke gast verblijft in een fijn hotel of B&B die Feriatus steeds zeer kieskeurig selecteert tijdens haar meerdere prospectie-uitjes doorheen het jaar.

 

Het koppel, dat al enkele dagen eerder op locatie was, verblijft deze week in een indrukwekkende woning met zwembad, eigendom van architect Vittorio Simoni (en ook bekend als vader van Matteo Simoni). Vittorio verzorgt samen met de liveband waarin hij speelt, ook de muziek tijdens deze feestelijke dagen.

 

Vrijdagavond 19u: De gasten en familieleden worden per auto begeleid naar een wijndomein. Middenin de wijnranken werd in een open plek een romantisch tafereel gedecoreerd: tafels met veldbloemen, du pain, du vin et du fromage à volonté, een jazzy liveband op de achtergrond en een kampvuur om de avond af te sluiten. Lieven en Ellen weten wat gasten verwelkomen is.

 

Op zaterdag worden Ellen en Lieven officieel elkaars man en vrouw. Lieven draagt een op maat gemaakt kostuum van het Belgische Café Costume.

 

Ellen draagt een eenvoudige, doch verbluffende kanten jurk van Vera Wang. Haar en make-up op punt door Caroline Rigo en Winny van Dijck.

 

Een romantisch tafereel: Ellen en haar bruidsmeisjes klaar om het pittoreske kerkje binnen te gaan. Alle gasten verzamelden zich in het kerkje, klaar voor de bruid haar verschijning te zien maken

 

‘They said yes’. Wat een stralend koppel!

 

Na de ceremonie volgt een lunch op het gezellige dorpsplein van Puimisson.

 

Tussendoor volgt er uiteraard nog een fotoshoot van het kersverse droomkoppel. Alle foto’s van dit huwelijksweekend zijn van Motion Pictures.

 

Afsluiten van de dag gebeurt zoals we van het koppel gewoon zijn, geheel in stijl in de woning waar Ellen, Lieven en familie verblijven. Hoe romantisch is het prieeltje met bloemen en bruggetje over het zwembad?

 

Op zondagmiddag, als iedereen weer fris en monter is na het spectaculaire feest van de afgelopen dag en nacht, wordt Gabriel gedoopt. De ceremonie volgt in hetzelfde kerkje als de trouwceremonie, een herinnering om te koesteren. Nadien volgt een fijne ‘sweet table’ in een oud Romeins amfitheater. Het weekend wordt bovendien afgesloten met een gezellige barbecue.

 

Een fantastisch weekend, tot in de puntjes verzorgd en gepersonaliseerd door Feriatus.

Meer info over een huwelijk in Zuid-Frankrijk of het buitenland vind je hier of via e-mail: info@feriatus.be