Doopfeest Céleste: genieten in de Chapitooh - Bruiloften
Doopfeest Céleste: genieten in de Chapitooh - Bruiloften - by Feriatus
Lees meer

Naast de alom gekende, spectaculaire trouwpartijen in binnen- en buitenland organiseert Feriatus ook feesten voor de allerkleinsten onder ons.

Het doopfeest van Céleste was zo een onvergetelijk moment, waar de nieuwste feestlocatie van Feriatus; de Chapitooh voor het eerst opgesteld werd. De Chapitooh is een verplaatsbare, houten feestconstructie naar ontwerp van architect Vittorio Simoni, een waar architecturaal pareltje, uniek door zijn stijlvolle en modulaire karakter. Bovendien kan deze ingericht worden naar ieders smaak, en laat dat nu net één van de grote troeven van Nadine Winten, eigenaar en feestdesigner van Feriatus, zijn. Het doopfeest was zoals bij ieder uniek feest van Feriatus, gepersonaliseerd van A tot Z, een gegeven waar Feriatus om bekend staat.

 

 

“Starten deden we zoals steeds met de uitnodiging; hier een doopkaartje met sierlijk lettertype, geprint in bronzen lamé”, zegt Nadine. “Dit brons werd ook verder doorgetrokken in de aankleding van het feest. Zo lieten we een groot ellipsvormig bronzen tafelblad op maat maken, een eye-catcher in de houten chapitooh.

 

“Ik vind het belangrijk om van een event een echte belevenis en gebeurtenis te creëren voor de klant en de gasten. Zo kwamen de gasten toe via een lang houten wandelpad door een bos, speciaal voor de gelegenheid aangelegd. Snoezig verklede snoepmeisjes verwelkomden de gasten met snoep en lekkers.”

 

 

Het doopfeest van Céleste ging van start om twaalf uur. De ceremonie vond buiten de tent plaats, een romantisch tafereel met witte bistrostoeltjes, voorzien van gepersonaliseerde dekentjes. Live pianomuziek begeleidde het familiegebeuren.

 

De chapitooh, waarin het feest verdergezet werd, was aangekleed is zachtroze en zachte aardse tinten, het ideale kleurenpalet voor het doopfeest van een meisje. De crèmekleurige rozen, in bolvorm gedecoreerd zorgden voor een mooi samenspel.

 

 

“Omdat wij graag de details maken, werd ‘Céleste’ ook geprint op het glazen onderbord en serviette. Gepersonaliseerde suikerboontjes mochten natuurlijk niet ontbreken.”

 

Op het menu:

  •   Trio van tartaar van tonijn, filet d’anvers met pompoen, en gamba met tabouleh
  • Kabeljauw gegaard op zoutsteen, korst van dragon en groene asperges met citroenmousseline
  • Een luxueus dessertenbuffet

Zoals altijd werk Feriatus samen met de beste chefs en traiteurs, naar wens en smaak van de klant.

 

 

De grote ramen van de Chapitooh zorgen voor een immense ruimtelijkheid van de ruimte. De ramen die volledig open kunnen worden geschoven, bieden een grote meerwaarde.

 

Het doopfeest werd in stijl afgesloten met een hip streetfoodbuffet, inclusief gin-bar en een DJ die de aanwezige jeugd een sublieme avond bezorgde.

 

Interesse in een uniek feest door Feriatus? Hier vindt u meer info.

Wenst u meer informatie over de Chapitooh? Hier vindt u meer info.
De Chapitooh kan geplaatst worden in uw eigen tuin of op locatie, verschillende afmetingen zijn hierbij mogelijk. Inrichting en aankleding kan geheel naar eigen wens of smaak.

Foto’s door Motion Pictures.

Met vragen kan u terecht via e-mail: info@feriatus.be