Waarom kiezen voor een weddingplanner? - Bruiloften
Waarom kiezen voor een weddingplanner? - Bruiloften - by Feriatus
Lees meer

Je bent verloofd, gefeliciteerd! Het dromen en plannen kan beginnen. Heerlijk zo uitkijken naar die speciale dag. Je denkt na over een locatie, over de jurk en het bruidsboeket, heel erg romantisch allemaal, maar dan besef je dat er echter veel meer bij komt kijken: de uitnodigingen maken en opsturen, de gastenlijst samenstellen, de ceremonie plannen, de fotograaf kiezen,… Gelukkig plant een weddingplanner dit allemaal voor en samen met jullie.

 

 

“Onze klanten kiezen voor Feriatus omdat ze een totaalplaatje wensen. Ik regel alles van A tot Z, maar uiteraard beslist de klant zelf voor wat ze de weddingplanner inschakelen. Beginnen doe ik steeds bij de uitnodiging. Die maken we steeds gepersonaliseerd. We laten bijvoorbeeld een persoonlijk logo voor het koppel ontwerpen. Dat logo kan dan tijdens het feest ook terugkeren op verschillende accessoires, denk aan servietten, menu’s, kussens en programmaboekjes.”, zegt Nadine Winten, eigenaar van Feriatus. “Details zijn zo belangrijk!”

 

Een weddingplanner ontlast het koppel van heel wat geregel en georganiseer. “Soms heeft het bruidspaar bijvoorbeeld al een locatie in gedachten. Dat is prima! Is dat niet zo? Ook geen probleem. We luisteren naar de wensen van de klant en zoeken de perfecte locatie, zowel voor de ceremonie als het feest. Niets is ons te gek. Zo organiseerden we al eens een bruidsceremonie in het midden van een wijnveld in Zuid-Frankrijk, fantastisch! Het hele jaar door doen wij bij Feriatus aan prospectie. Dat is ook het fijne aan de job: er is zoveel afwisseling. Zo was ik laatst in Frankrijk op zoek naar nieuwe, unieke plekken. To be continued!”, zegt Nadine.

 

Een weddingplanner heeft bovendien een groot netwerk. Ze kunnen zaken regelen waar het bruidspaar wellicht minder bekend bij is. Denk aan: catering, fotograven en bloemisten, maar ook kappers en visagisten. Al eens aan een hotel gedacht voor de gasten? Feriatus zoekt ook dat allemaal voor je uit.

 

Als je de dag tot in de puntjes perfect wil hebben, zodat je enkel hoeft te genieten van de mooiste dag, is een weddingplanner een goed idee. “Feriatus maakt steeds een draaiboek van het event op. Zo hoeft de bruid niet te stressen wanneer ze precies haar tweede jurk hoeft aan te trekken of wanneer de openingsdans van start gaat. De weddingplanner is die dag de rechterhand van het paar. Bovendien is de weddingplanner ook hét aanspreekpunt op de huwelijksdag zelf. Na dagen van voorbereiding is de weddingplanner immers van alles op de hoogte.

Het kostenplaatje speelt ook zeker een rol. Zo beheert de weddingplanner het budget en heeft ze zicht op de totale kost, rekening houdend met de wensen van de klant. Zo moet de klant ook later niet voor verrassingen komen te staan.

“Puur genieten zonder stress. Dat is waar wij als weddingplanner voor staan!”.

Meer info over Feriatus als weddingplanner? Op onze website vind je meer info.
Met vragen kan je terecht via e-mail: info@feriatus.be