Vieren als een echte ‘Great Gatsby’ - Bruiloften
Vieren als een echte ‘Great Gatsby’ - Bruiloften - by Feriatus
Lees meer

Voor een zestigste verjaardag mag het al eens wat meer zijn, zo dacht ook jarige Ronald.
Nadine van Feriatus toverde voor deze gelegenheid Kasteel Wolvenbos in Kapellen, een neoclassicistisch kasteel met prachtige Engelse tuin, om tot een verbluffend spektakelfeest ‘roaring twenties style’. Wolvenbos was de perfecte locatie voor dit ‘over-the-top’ verjaardagsfeest waarin iedere gast zich waande in de film ‘The Great Gatsby’, wat ook het thema was van dit event.

 

Welkom in ‘Bugsy’s Jazz Club’! Om het feest een chique uitstraling te geven, werden de muren ingepakt in gouden gordijnen. De ruimtes van het kasteel werden getransformeerd in een decadente club uit de jaren ’20, aan pluimen, goud en glitter geen gebrek.

 

 

Dansers en danseressen in thema verwelkomden de gasten bij het binnenkomen van het kasteel, een pianist zorgde voor de nodige “jazzy” ambiance. Klassieke chesterfield fauteuils en weelderige bloemenpracht namen je mee terug in de tijd.

 

Een grandioos ‘walking dinner’ met champagne à volonté kon uiteraard niet ontbreken. Nadien barstte het feest los met een DJ die voor de nodige feestdeuntjes zorgde. De gasten, allen in dresscode, vierden verder tot in de vroege uurtjes.
Ze spreken vast nog over de ongelooflijke sfeer van Ronalds bruisende jaren ’20 verjaardagsfeest.

Interesse in een themafeest naar aanleiding van een verjaardag, geboorte, huwelijk of een andere fijne gebeurtenis? Feriatus organiseert het graag voor u. Meer info vindt u op onze website Feriatus.be