Zomers huwen op Strantwerpen - Bruiloften
Zomers huwen op Strantwerpen - Bruiloften - by Feriatus
Lees meer

Het prachtige koppel Yannick en Anthony wilde graag in het huwelijksbootje treden in een losse, gemoedelijke sfeer. Niet te traditioneel, maar gewoon een heerlijke, mooie dag met vrienden en familie op een mooie locatie.
Het zomerse Strantwerpen op het Antwerpse Linkeroever was dan ook de ideale plek voor dit zomerse huwelijksfeest, waarin ‘zon, zee en strand’ centraal stonden als thema. Dat kon ook niet anders met bruidegom Anthony, zelf een fervent surfer en zeiler.

 

 

Feriatus kleedde voor deze gelegenheid een grote witte partytent aan in thema. Vissen en schelpen, in combinatie met sfeerverlichting aan het plafond waren dé eye-catcher boven de eettafels. Terugkerende kleuren en materialen als hout- en turkooistinten brachten de zomer meteen naar binnen.  Blauwe hortensia’s vormden de basis voor de bloemstukken met veldbloemen.

 

Huwen hoeft niet altijd supertraditioneel te zijn. Feriatus organiseert al jaren huwelijksfeesten naar wens, smaak en thema van de klant. Dat kan zowel in eigen vertrouwde omgeving, in een mooi kasteel, op een uitgestrekt weiland in Frankrijk, of waarom ook niet, in de Italiaanse bergen. Feriatus heeft een uitgebreide portefeuille aan unieke locaties en zoekt graag samen met jou naar de locatie van je dromen.
Meer info over onze huwelijken en manier van werken vind je hier.